Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g uien, in vieren gesneden
- 30 g boter, in stukken
- 500 g bevroren doperwtjes
- 500 g water
- 1 tl groentebouillonpasta
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 10 g verse basilicumbladeren
- 50 g ontpitte zwarte olijven
- 200 g mozzarella bolletjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 916.1 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 666.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccolisoep
15min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Groentensoep
35 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Vichyssoise met pasta
35 min
Pompoensoep
35 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min