Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g uien, in vieren gesneden
- 30 g boter, in stukken
- 500 g bevroren doperwtjes
- 500 g water
- 1 tl groentebouillonpasta
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 10 g verse basilicumbladeren
- 50 g ontpitte zwarte olijven
- 200 g mozzarella bolletjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 916.1 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 666.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Mysterieuze soep
45min
Aardappel-preisoep
40min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Broccolisoep
15min
Pompoensoep
35 Min