Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g uien, in vieren gesneden
- 30 g boter, in stukken
- 500 g bevroren doperwtjes
- 500 g water
- 1 tl groentebouillonpasta
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 10 g verse basilicumbladeren
- 50 g ontpitte zwarte olijven
- 200 g mozzarella bolletjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 916.1 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 666.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Groentensoep
35 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Broccolisoep
15 min
Mysterieuze soep
45 Min