Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l), verkruimeld
of 2 volle tl groentebouillonpasta - 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 60 g sjalotten, gehalveerd
- 80 g boter, in stukken
- 20 g extra vergine olijfolie
- 640 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
- 120 g droge witte wijn
- 1 - 2 tl zout, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1450 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 804 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Knoflook en uien glaceren
Nenhuma avaliação
Snelle chocolade amandel fudge
Nenhuma avaliação
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min