Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l), verkruimeld
of 2 volle tl groentebouillonpasta - 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 60 g sjalotten, gehalveerd
- 80 g boter, in stukken
- 20 g extra vergine olijfolie
- 640 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
- 120 g droge witte wijn
- 1 - 2 tl zout, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1450 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 804 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Courgette en ham lasagne
1h 5 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Romige courgettensoep
35min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min