Apparaten en Accessoires
Risotto met Parmezaanse kaas
Voorbereiding 30min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
804 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1450 kJ /
347 kcal
Vetten
12 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
50 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Béchamelsaus
15min