Apparaten en Accessoires
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
2 potjes
Ingrediënten
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
2 g
Calorieën
3922 kJ /
936 kcal
Vetten
3 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
227 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kado's uit eigen keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Custard
15 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Amandelverslaving
1 Std.
Halloween quiche
2 Std.
Aspergesoep met citroen
55 Min
Citrus lekkernij
50 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min