Apparaten en Accessoires
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
2 potjes
Ingrediënten
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
2 g
Calorieën
3922 kJ /
936 kcal
Vetten
3 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
227 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kado's uit eigen keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Sinaasappel-currydressing
10min
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Hollandaisesaus
15min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Mayonaise
5min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen