Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rode uien, gehalveerd
- 220 g suiker
- 125 g rode wijnazijn
- 185 g water
- 4 takjes verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes
- 1 kaneelstokje
- 10 zwarte peperkorrels
- 1 laurierblad, gedroogd
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 340 g gedroogde veenbessen
- 2 snuifjes fijn zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 pot
- Calorieën
- 3922 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 227 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35 min
Boterhammen met spinazie pesto
1j 55 menit
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Vijgenmosterd
25 min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Confituur van ananas en gember
40min
Appelmoes
20 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h