Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rode uien, gehalveerd
- 220 g suiker
- 125 g rode wijnazijn
- 185 g water
- 4 takjes verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes
- 1 kaneelstokje
- 10 zwarte peperkorrels
- 1 laurierblad, gedroogd
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 340 g gedroogde veenbessen
- 2 snuifjes fijn zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 pot
- Calorieën
- 3922 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 227 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Custard
15 Min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Chai latte parfait
15h 5 min
Confituur van ananas en gember
40 Min