Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 gelatineblaadjes
- water, om te weken
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 150 g witte asperges, geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten, geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot, gerookt, dun gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Drijvende eilandjes
40 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Citrus lekkernij
50 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Aardbeien mille-feuille
5h
Romige aspergesoep
25min