Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 gelatineblaadjes
- water, om te weken
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 150 g witte asperges, geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten, geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot, gerookt, dun gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Worstmummies
Geen beoordelingen
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Peergelei
Geen beoordelingen
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Mousse van ham
10min
Hollandaisesaus
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min