Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g groene asperges, geschild
- 500 g witte asperges, geschild
- 2 stengels vers citroengras, in stukken
- 500 g water
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g boter, koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout, volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 942.2 kJ / 225.2 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Romige aspergesoep
25min
Lookbrood met vegan kaas
Geen beoordelingen
Chai-theepoeder
15min
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Tomaat en Chili jam
1h 15 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Geen beoordelingen