Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g groene asperges, geschild
- 500 g witte asperges, geschild
- 2 stengels vers citroengras, in stukken
- 500 g water
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g boter, koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout, volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 942.2 kJ / 225.2 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1sa
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1sa
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Basilicumpesto
10 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Zachte wortelsoep met venkel
40 dk
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 dk
Romige aspergesoep
25 Min