Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2028 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 54.5 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde aardappelkroon
Geen beoordelingen
Kaascrackers
2h 30min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Geen beoordelingen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Varkenshaasje in papillot
1h
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Snel vruchtenijs
10min
Huzarensalade
25min
Gevulde vis
1h 50 min.
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min