Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2028 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 54.5 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewone yoghurt
14 godz.
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Pommes Dauphine
1h 40min
Pekingeend
45min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Varkenshaasje in papillot
1h
Gevulde veggieslakken
45min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Steak Stroganoff
45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min