Apparaten en Accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
1000 kJ /
239 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
48.1 g
Vetten
3.8 g
Vezels
1.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Wit Brood
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Sojabolognese
40min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Pistache Crème Brûlée
Geen beoordelingen
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min