Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sjalot (± 60 g), gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
1
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 450 g water
- ½ tl gedroogde tijm, en iets meer om op smaak te brengen
- 1 - 2 snuifjes zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 200 g geitenkaas, verkruimeld
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1038.7 kJ / 248.3 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 342.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Romige courgettensoep
25min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Romige tomatensoep
25min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Mysterieuze soep
45min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Pompoensoep
35min