Apparaten en Accessoires
Risotto met Parmezaanse kaas
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
1 volle tl huisgemaakte bouillonpastabouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1812 kJ /
433 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
63 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Hollandaisesaus
15min
Vers pastadeeg
1u.
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Basis karamel
25min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Basilicumpesto
10min
Bearnaisesaus
15min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Karamelsaus
1u. 30min
Pompoenrisotto met spek
25min