Risotto met Parmezaanse kaas
TM31 TM5 TM6

Risotto met Parmezaanse kaas

Ingrediënten

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 1 sjalot (ca. 30 g)
  • 40 g boter
  • 10 g extra vergine olijfolie
  • 320 g risotto rijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
  • 60 g droge witte wijn
  • 820 g water
  • 1 bouillonblokje (voor 0,5 l), vlees of groente
  • ½ - 1 tl zout, naar smaak

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1812 kJ / 433 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
63 g
Vetten
15 g
Vezels
1.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen