
Apparaten en Accessoires
Risotto met Parmezaanse kaas
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
433 kcal /
1812 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
63 g
Vezels
1.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Vers pastadeeg
1u.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Pompoenrisotto met spek
25min
Worst met erwtenrisotto
30min
Forelmousse
5min
Basilicumpesto
10min
Zalm en venkel risotto
25min