Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g sjalotten, gehalveerd
- 1 takje verse dragon, alleen de blaadjes
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn (bij voorkeur dragonazijn)
- 200 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 Totale recept
- Calorieën
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 192 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Chocolademousse
3h 20 min
Bearnaisesaus
20 Min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Mayonaise
5 Min
Hollandaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min
Eendenlever
33 Std.
Groene pepersaus
20 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen