Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g zoete Marsala wijn
- 60 g witte wijn
- 6 eierdooiers
- 120 g basterdsuiker
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
Alternatieve recepten
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Pudding
15 min
Cava Cocktail Surprise
4 godz. 10 min
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Bearnaisesaus
20 min