Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g zoete Marsala wijn
- 60 g witte wijn
- 6 eierdooiers
- 120 g basterdsuiker
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
20min
Paaspastei
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Groene pepersaus
20min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Advocaat
10 Min