Apparaten en Accessoires
Klassieke sabayon
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
4 porties
Ingrediënten
-
zoete Marsala wijn60 g
-
witte wijn60 g
-
eierdooiers6
-
kristalsuiker120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
31.3 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1418 kJ /
338.3 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
32.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Bearnaisesaus
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Béchamelsaus
15 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Mayonaise
5 Min