Compatibele versies
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g suiker
- 400 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 80 g Champagne
- 4 eierdooiers
-
8
biscuits rose de Reims
of 8 lange vingers (boudoirs) - 3 el bruine suiker
- 2 druppels voedingskleurstof rood (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Waterzooi van kip
1 Std.
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Appeltaart
Geen beoordelingen
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Sacher taart
3 Std.
Portugees crème brûlée
25 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Hollandaisesaus
15 Min