Compatibele versies
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g suiker
- 400 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 80 g Champagne
- 4 eierdooiers
-
8
biscuits rose de Reims
of 8 lange vingers (boudoirs) - 3 el bruine suiker
- 2 druppels voedingskleurstof rood (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Koninginnenhapje
55min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Virgin passievrucht mojito
10min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4h 10min
XXL kip pastei
1h 55min
Zomerse pastasalade
30min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h