Apparaten en Accessoires
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Voorbereiding 10min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (optioneel) rood2 druppels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
2240 kJ /
537.8 kcal
Vetten
38.8 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
36.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Brioche
5u.
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Portugees crème brûlée
25min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min