Apparaten en Accessoires
Hollandaise saus
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
500 gram
Ingrediënten
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 gram
Natrium
939 mg
Eiwitten
48 g
Calorieën
15119 kJ /
3611 kcal
Vetten
380 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
203 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Vanilleroomijs
12u.
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5min