Apparaten en Accessoires
Hollandaise saus
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
500 gram
Ingrediënten
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 gram
Natrium
939 mg
Eiwitten
48 g
Calorieën
15119 kJ /
3611 kcal
Vetten
380 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
203 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Boter plank met spinaziepesto
10min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min