Apparaten en Accessoires
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
1 pot
Ingrediënten
-
boter40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
tomatenpuree1 - 2 el
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 - 4 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 - 4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
1732 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
6409 kJ /
1529 kcal
Vetten
103 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
62 g
Koolhydraten
109 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Tagliatelle met broccoli
15min
Pudding
15min
Bechamelsaus
15min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Groene pepersaus
20min
Chocolade broodpudding
1u. 25min
Panna cotta
6u. 15min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
De wafels van de foor
3u.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Bechamelsaus
15min