Apparaten en Accessoires
Macaroni met ham en kaas
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 20min
8 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
764.9 mg
Eiwitten
18.4 g
Calorieën
1739 kJ /
415.6 kcal
Vetten
20.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
39.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolademousse
3u. 20min
Koninginnenhapje
55min
Bolognesesaus
1u. 15min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Béchamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min
Rode kool met appel
1u. 10min
Aardappel- en groentenpuree
40min