Apparaten en Accessoires
Macaroni met ham en kaas
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 20min
8 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
764.9 mg
Eiwitten
18.4 g
Calorieën
1739 kJ /
415.6 kcal
Vetten
20.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
39.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Aardappelgratin
1u. 10min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Koninginnenhapje
55min
Béchamelsaus
15min
Waterzooi van Kip
1u.