Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g verse champignons, gehalveerd of in vier gesneden
- 500 - 600 g water
- 200 g melk
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 50 g bloem
- ½ tl zout
- 50 g room
- 4 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes
- 40 g roomkaas (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Geen beoordelingen
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Uiensoep
1 Std.
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Aardappel-preisoep
40min