Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lente-ui, in stukken
- 70 g wortel, in stukken
- 140 g courgette, in stukken
- 400 g water
- 1 ½ tl zout
- 50 g quinoa
- 80 g tomaat, in blokjes
- 2 el olijfolie
- 2 el balsamico azijn
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 snuifje witte peper, gemalen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 709 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Quinoasalade
40min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Stoofgerecht met tofu
30min
Zachte graanrepen
1h
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Koolsla
10 min