Gochujang zeevruchtenrisotto
TM6 TM5 TM31

Gochujang zeevruchtenrisotto

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g Gochujang (Koreaans chilipasta)
  • 20 g sesamolie
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • 50 g olijfolie
  • 150 g mascarpone
  • 1350 g water
  • 1 tl zout
  • 300 g verse mosselen, schoongemaakt, in hun schelp
  • 150 g rauwe scampis, gepeld
  • 150 g visfilets, zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
  • 150 g verse shiitakes, in plakjes (5 mm)
  • 1 sjalot, gehalveerd
  • 320 g risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
  • 50 g witte wijn
  • 1 el groentebouillonpasta
  • 20 g geroosterd sesamzaad (zwart)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
3409.6 kJ / 814.9 kcal
Eiwitten
35.8 g
Koolhydraten
77 g
Vetten
39.1 g
Verzadigd vet
12.8 g
Vezels
2.4 g
Natrium
1603.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten