Compatibele versies
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pearl barley
- 800 g water
- 300 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 150 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
Spice Mix
- 30 g cumin seeds
- 15 g ground lemon myrtle
- 10 g black peppercorns
- 5 g fennel seeds
- 5 g pink peppercorns (optional)
- 6 swordfish, fillets (approx. 165 g each - see Tips)
Cardamom mousse
- 5 cardamom pods
- 3 Szechuan peppercorns
- 1 dried bay leaf
- ¼ tsp fresh lemon thyme (see Tips)
- 125 g liquid fish stock (see Tips)
- 125 g full cream milk
- 15 g soy sauce
Herb puree
- 120 g extra virgin olive oil
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 1 bunch fresh parsley, leaves only
- 1 bunch fresh tarragon, leaves only
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
Risotto
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 2-3 tbsp to fry
- 875 g liquid fish stock
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- 3 tsp unsalted butter
- lemon juice, to drizzle
- 150 g sour cream
- 200 g frozen baby peas, thawed
- 300 g frozen broad beans, thawed and shelled
Assembly
- 2 g xanthan gum
- 50 g unsalted butter
- ½ lemon, juice only
- 1 bunch fresh dill, leaves only, to garnish
- 1 bunch sorrel, leaves only, to garnish
- edible flowers, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5516.2 kJ / 1318.4 kcal
- Eiwitten
- 74.2 g
- Koolhydraten
- 82.3 g
- Vetten
- 79.2 g
- Verzadigd vet
- 29.3 g
- Vezels
- 23 g
- Natrium
- 1616.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 dk
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14h 45min
Refreshing Hibiscus Lemonade Slushie
2sa 30 dk
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Bean stew with meatballs
45 dk
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Charoset
10min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5sa 20 dk
Sumac-spiced Houmous
5 min
Rye Bread
6 godz. 5 min