Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di burro
- 180 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 550 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di pasta corta a piacere
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 206.5 g
- Vetten
- 89.4 g
- Verzadigd vet
- 54.3 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 242.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1 Std.
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Vichyssoise
6 Std.
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Minestra di orzo con zucca e peperoni
35 Min
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40 Min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50 min
Kartoffelsalat
50 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min
Zuppa di baita
45 min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1 Std.