Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 250 g di fagiolini verdi freschi, a dadini molto piccoli (circa 0,5 cm)
- 130 g di peperone rosso, a dadini molto piccoli (circa 0,5 cm)
- 130 g di melanzana, a dadini molto piccoli (circa 0,5 cm)
- 100 g di zucchina, a dadini molto piccoli (circa 0,5 cm)
- 4 - 5 cucchiai di alghe marine miste secche
- ½ spicchio di aglio
- 40 g di cipolla rossa, a metà
- 40 g di scalogno, a metà
- 10 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 30 g di olio di oliva
- 10 g di olio di sesamo tostato
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- prezzemolo fresco, tritato, per servire
- semi di sesamo, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 409.3 kJ / 97.8 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Trofie fredde con pesto di avocado
30 Min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 Min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Licurdia calabrese
1 Std.
Insalata di cavolo rosso e mele (TM6)
1 Std. 15 Min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 Std.
Torta salata svuotafrigo
2 Std.
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2 Std.