Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 60 g ui
- 40 g olijfolie
- 500 g rundvlees voor stoofschotels
- 100 g knolselder geschild, in stukken
- 100 g pastinaak geschild, in stukken
- 100 g aardappelen geschild, in stukken
- 100 g wortelen geschild, in stukken
- 900 g water
- 10 g honing
-
1
volle tl runderbouillonpasta
of 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 ½ tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 ½ tl paprika, gerookt, gemalen
- 1 laurierblad, gedroogd
- ½ - 1 tl zout
- ½ tl peper, gemalen
- 150 g parelgerst
- brood, krokant, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1961.5 kJ / 468.8 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 659.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Bloemkool korma
2h 20min
Roergebakken champignons
55min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Alpengratin
50min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h