Apparaten en Accessoires
Rode kool cups met kip
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)350 g
-
limoensap versgeperst20 g
-
olijfolie30 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
cayennepeper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
zout1 tl
-
rode kool de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen200 g
-
rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering40 g
-
teentje knoflook1
-
koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren5 takjes
-
quinoa150 g
-
water500 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
rode peper, vers (optioneel) ontpit, fijngehakt, voor de garnering
-
limoen in vieren gesneden, voor de garnering1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
335 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
1123 kJ /
268 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
24 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Minuut Koolsla
10min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Kleine aspergeflans
55min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Asperge-watermeloen salade
40min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min