Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pannenkoeken beslag
- 250 g bloem
- 500 g melk
- 15 g olijfolie
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en uitgeknepen
- g olijfolie, plus extra om te bakken
Vulling
- 200 g middelharde kaas, in stukken (bv. Cheddar)
- 180 g gekookte ham, in stukken (3 cm)
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1057 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 dk
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Taart van appelcrumble en meringue
2h