Apparaten en Accessoires
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Voorbereiding 40min
Totaal 55min
10 stuks
Ingrediënten
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
1057 kJ /
253 kcal
Vetten
11.7 g
Koolhydraten
22.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kinderen in de keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ananaspakketjes
1h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nessuna valutazione
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Paddenstoelentaart
1h 30min
Cottage pie
1h 10min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Spaghetti muffins
55min
Indische kippenburger
4h
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Champignontaart
Nessuna valutazione
Pikante kalkoensatés
1h
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min