Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien, in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta, type farafalle
- 300 g wortelen, in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
of 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla, in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien, in dunne plakjes, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 291.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Kruiden- en citroenzout
1h
Varkenshaasje in papillot
1h
Azteca taart
1h
Viscurry
35 Min