Apparaten en Accessoires
Pastasalade met kip
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
gepelde amandelen40 g
-
lente-uien in stukken50 g
-
olijfolie50 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)300 g
-
water1200 g
-
kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
droge pasta type farafalle200 g
-
wortelen in stukken (4 mm)300 g
-
200 g verse doperwtenbevroren doperwten200 g
-
azijn30 g
-
geraspte citroenschil5 g
-
roomkaas100 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ - ½ tl
-
sla in plakjes60 g
-
verse jonge spinazie60 g
-
lente-uien in dunne plakjes, als afwerking20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
291.5 mg
Eiwitten
21 g
Calorieën
1721.5 kJ /
411.5 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
38.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Driekoningentaart met appel en kaneel
3u.
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Virgin chai vanille cocktail
45min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5u. 15min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Viscurry
35min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min