Apparaten en Accessoires
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten30 g
Gnocchi met saus
-
verse basilicumbladeren15 g
-
uien gehalveerd70 g
-
teentje knoflook1
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water70 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gnocchi800 g
-
zonnebloemolie3 el
Fruitsorbet
-
suiker naar smaak60 - 100 g
-
bevroren fruit in stukken (bijv. mango, ananas, peer, bessen)500 g
-
citroensap (optioneel)2 tl
-
eiwit (optioneel)1
Broccolisalade en afwerking saus
-
rode paprika in stukken (2 cm)1
-
appel groot, in kwarten1
-
broccoliroosjes250 g
-
pijnboompitten30 g
-
olie25 g
-
azijn15 g
-
honing1 tl
-
mosterd1 ½ tl
-
kruidenzout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
mascarpone (250 g)6 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2123 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
4037 kJ /
964 kcal
Vetten
50 g
Vezels
15.8 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
101 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Glutenvrij chocoladebrood
1u. 10min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Valentijnkoekjes met aardbei
Geen beoordelingen
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met appel en kaneel
3u.
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Gegratineerde coquilles
25min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Alpengratin
50min