Compatibele versies
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g pistachenoten, gepeld, ongezouten
Gnocchi met saus
- 15 g verse basilicumbladeren
- 70 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 70 g water
- 1 ½ - 2 tl zout, naar smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 800 g gnocchi
- 3 el zonnebloemolie
Fruitsorbet
- 60 - 100 g suiker, naar smaak
- 500 g bevroren fruit, in stukken (bijv. mango, ananas, peer, bessen)
- 2 tl citroensap (optioneel)
- 1 eiwit (optioneel)
Broccolisalade en afwerking saus
- 1 rode paprika, in stukken (2 cm)
- 1 appel, groot, in kwarten
- 250 g broccoliroosjes
- 30 g pijnboompitten
- 25 g olie
- 15 g azijn
- 1 tl honing
- 1 ½ tl mosterd
- 1 tl kruidenzout
- ½ tl gemalen peper
- 6 el mascarpone (250 g)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4037 kJ / 964 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 2123 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Tandoori kip wraps
50 min
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Amandelpap
10 Min
Noten bolognese
35 min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Gnocchi Tricolore
35 min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min