Apparaten en Accessoires
Lam in korst op Italiaanse wijze
Voorbereiding 15min
Totaal 5u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24.8 g
Calorieën
1182 kJ /
282.5 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Vissticks met tomatensaus
50min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min