Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 stengels verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ bos verse basilicum, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse oregano, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse peterselie, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- 8 teentjes knoflook
- 2 citroenen, de fijne zeste en het sap
- 2 tl zout
- 3 lente-uien, in stukken (2 cm)
- 1500 g lamsbout, ontbeend
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Hainanese kiprijst
1h 20min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Heksenvingerkoekjes
2h
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min