Apparaten en Accessoires
Vissticks met tomatensaus
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optioneel)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26.16 g
Calorieën
1321 kJ /
316 kcal
Vetten
10.44 g
Vezels
2.06 g
Koolhydraten
26.43 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Balletjes met aubergines
1u.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Kip met citroen
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Harde pistachekoekjes
45min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Geroerbakte groenten
10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Gebakken spinazie met eieren
40min