Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g bier
- 120 g bloem
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl gedroogde peterselie
- 1 tl gedroogde gist
- 1 tl fijn zout
- 500 g kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)
- 30 g olijfolie
- 400 g tomaten passata
- ½ tl suiker (optioneel)
- 1 snuifje bicarbonaat van sodium
- 300 g plantaardige olie om te bakken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 26.16 g
- Koolhydraten
- 26.43 g
- Vetten
- 10.44 g
- Vezels
- 2.06 g
Alternatieve recepten
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5 min
Champignons of zwammen met look
20min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Abrikozen ketchup
Brak ocen
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5 min
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen