Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g venkel, in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter
- 200 g prei, alleen het witte gedeelte, in zijn geheel
- 30 g olijfolie
- ½ - ¾ tl zout, plus 1 snufje voor het glazuur
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el verse tijmblaadjes
- 100 g verse geitenkaas
- 1 ei
- 100 g ricotta
- 375 g bladerdeeg, een rechthoekig vel
- 1 eierdooier
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Spaanse risotto
40min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Aardbei-lavendel zephyrs
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15 min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min