Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
- 2 stengels verse dille, enkel de bladeren
- 250 g verse zalmfilets, ontveld, in stukken
- 20 g vers geperst citroensap
-
5
g olijfolie, citroensmaak
of 5 g olijfolie - 1 tl roze peperkorrels
- ½ tl zout
- 3 avocado's
- 30 g gemengde groentescheuten
- 6 sneetjes wit brood, geroosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 435.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Forelmousse
5 Min
Asperge-watermeloen salade
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Amaretti van abrikoos
40min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Zalmtartaar
10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45 min
Kreplach
55 Min