Apparaten en Accessoires
Avocadotartaar met ei en zalm
Voorbereiding 30min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
435.2 mg
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
24.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Forel met hollandaisesaus
50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Mousse van tonijn
10min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Gazpacho
1u. 15min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min