Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
- 2 stengels verse dille, enkel de bladeren
- 250 g verse zalmfilets, ontveld, in stukken
- 20 g vers geperst citroensap
-
5
g olijfolie, citroensmaak
of 5 g olijfolie - 1 tl roze peperkorrels
- ½ tl zout
- 3 avocado's
- 30 g gemengde groentescheuten
- 6 sneetjes wit brood, geroosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 435.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Halloween pompoentaart
4 Std.
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Vitello tonnato
13h
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Thaise rode curry
1h
Hummus van rode biet
10min