Apparaten en Accessoires
Pesto en zongedroogde tomatencake
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Vetten
20.1 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
15.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Basilicumpesto
10min