Apparaten en Accessoires
Pesto en zongedroogde tomatencake
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Vetten
20.1 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
15.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1u. 15min
Brownies van zoete aardappel
1u.
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Spaghetti muffins
55min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Hollandaisesaus
15min
Boterhammen met spinazie pesto
1u. 55min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1u. 15min