Pesto en zongedroogde tomatencake
TM6 TM5 TM31

Pesto en zongedroogde tomatencake

4.8 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • boter, voor de vorm
  • 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 50 g pijnboompitten
  • 25 blaadjes verse basilicum
  • 100 g olijfolie
  • 3 eieren
  • 150 g bloem, en iets meer voor de vorm
  • 2 tl bakpoeder (1 zakje)
  • 100 g melk
  • 4 snuifjes zout, naar eigen smaak
  • 4 snuifjes vers gemalen peper, naar eigen smaak
  • 150 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1183.6 kJ / 281.8 kcal
Eiwitten
9.2 g
Koolhydraten
15.2 g
Vetten
20.1 g
Vezels
1.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten