Apparaten en Accessoires
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
25 stuks
Ingrediënten
-
verse jalapeñopeper ontpit en gehalveerd½
-
rode ui20 g
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
gemalen komijn2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak2 snuifjes
-
limoensap (± 1 limoen)20 g
-
avocado-olie2 tl
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (1 cm)250 g
-
watermeloen (± ¼ watermeloen)800 - 1000 g
-
tabasco (optioneel) om op te dienen2 - 3 druppels
-
avocado enkel het vruchtvlees, in blokjes (1 cm)½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
30.4 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
209 kJ /
49.7 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
2.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Yoghurt en muntdressing
15min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Focaccia met uien
1u. 30min