Apparaten en Accessoires
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
25 stuks
Ingrediënten
-
verse jalapeñopeper ontpit en gehalveerd½
-
rode ui20 g
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
gemalen komijn2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak2 snuifjes
-
limoensap (± 1 limoen)20 g
-
avocado-olie2 tl
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (1 cm)250 g
-
watermeloen (± ¼ watermeloen)800 - 1000 g
-
tabasco (optioneel) om op te dienen2 - 3 druppels
-
avocado enkel het vruchtvlees, in blokjes (1 cm)½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
30.4 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
209 kJ /
49.7 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
2.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Lemon curd
20min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge-watermeloen salade
40min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min