Apparaten en Accessoires
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
25 stuks
Ingrediënten
-
verse jalapeñopeper ontpit en gehalveerd½
-
rode ui20 g
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
gemalen komijn2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak2 snuifjes
-
limoensap (± 1 limoen)20 g
-
avocado-olie2 tl
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (1 cm)250 g
-
watermeloen (± ¼ watermeloen)800 - 1000 g
-
tabasco (optioneel) om op te dienen2 - 3 druppels
-
avocado enkel het vruchtvlees, in blokjes (1 cm)½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
30.4 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
209 kJ /
49.7 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
2.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Caipirinha van mango
5min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Beef Wellington
10u. 10min