Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ citroen, liefst biologisch
- 2 snuifje fijn zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifje vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 4 - 6 zongedroogde tomaten, in olie, goed uitgelekt
- ¼ teentje knoflook (optioneel)
- 400 g kalkoenfilet, zonder vel (4 filets)
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g water
- 1 el groentebouillon
- 400 g verse groene erwten, gepeld
- 4 verse muntblaadjes, gewassen en gedroogd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Gazpacho met kers en munt
Brak ocen
Tandoori kip wraps
50min
Kalkoenburgers
Brak ocen
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Romige erwtensoep
40min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Vleesballetjes met tomatensaus
45min