Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
of 600 g di carne di manzo (8 fettine sottili 10 x 15 cm) - cucchiaino di sale
- cucchiaino di pepe
-
80
g di prosciutto crudo affettato
of 80 g pancetta affettato - 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco, secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caponata siciliana
30min
Purè di patate nature
55min
Filetto di maiale in crosta
1h 15 min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Zuppa di pesce misto
40min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Impasto per pizza
1h
Mousse di tonno
5min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2 godz. 40 min
Petto di pollo e zucchine
50 min