Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
of 600 g di carne di manzo (8 fettine sottili 10 x 15 cm) - cucchiaino di sale
- cucchiaino di pepe
-
80
g di prosciutto crudo affettato
of 80 g pancetta affettato - 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco, secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di carne in salsa di funghi
35 Min
Seppie con i piselli
35 Min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale con verdure
1 Std.
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 Min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Geen beoordelingen
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Torta noci e caffé al vapore
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale al forno con riso
1 Std. 20 Min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Geen beoordelingen