Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di pane, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
of 250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm), - 80 g di cipolla, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo, le foglioline e i gambi
- 25 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 4 ali di pollo (circa 600 g)
- 200 g di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2118 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioccolata calda
10 min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Polpette al sugo
45 Min
Cubetti di frittata con broccoli
Keine Bewertungen
Minestrone
45 Min
Minestrone
45 Min
Brodo di carne in pasta
45 Min
Brodo di pollo in pasta
Keine Bewertungen
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Carciofi alla romana
50 min
Pasta in brodo
35 Min
Torta tiepida al cioccolato
1h 15min