Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù alla bolognese
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di zucca (hokkaido), sbucciata, tagliata a pezzi (3 cm)
- 10 g di olio di oliva
- 3 cucchiai di burro chiarificato
- 500 g di carne trita mista, maiale e manzo
- 100 g di vino rosso
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Besciamella e finitura
- 700 g di latte
- 70 g di burro, non salato, + q.b. per imburrare
- 70 g di farina bianca
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 12 pasta secca, tipo lasagna
- 250 g di zucca (hokkaido), a fettine (2 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2786 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Geen beoordelingen
Brioches con il tuppo
3 Std.
Tarte flambé
Geen beoordelingen
Crocchette di patate a faccina
2h 5 min
Sformato di zucchine
1 godz. 10 min
Pesto di basilico
10 Min
Powerballs (ricetta vegana)
15 Min
Torta di carote
1 godz. 10 min
Torta di carote argoviese
2h
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min
Fagotto napoletano
2h 15min
Dolcetti con le prugne
Geen beoordelingen