Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 l di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
250
g di pasta, tipo cornetti
(Hörnli) -
10
g di cerfoglio fresco, spezzettato
of 10 g prezzemolo fresco - 30 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 100 g di scalogni, tagliati a metà
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio di oliva
- 150 g di zucchine, tagliate a metà, a striscioline sottili
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 25 g di aceto di vino bianco
-
50
g rucola, tagliata
grossolanamente o
spezzettata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1135 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 265 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 Min
Ragù di lenticchie
1 Std. 30 Min
Orecchiette ai broccoli
2 godz. 40 min
Pesto di basilico
10 min
Minestra saporita di pasta e verdure
50 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 Min
Paella di fagioli
55min
Peperoni con tofu e fagioli
1 Std.
Curry di zucca
30 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Purè di patate nature
55min