Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di peperoni rossi, tagliati a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico, fresco
- 2 cucchiaini di sale
- 1 rametto di timo fresco
- 1 rametto di rosmarino
- 1 pizzico di peperoncino rosso (optioneel)
- 1 foglia di alloro secca
- 2 - 3 filetti di acciuga, sott'olio o in salamoia, ben sgocciolati
- 700 g di cosce di pollo, intere, senza pelle (cosce e sovracosce separate)
- 100 g di birra chiara
-
50
g di brodo vegetale (optioneel)
of 50 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa (optioneel) - 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette al sugo
45 dk
Pollo al limone
50min
Polpettone di carne ai funghi
1sa 30 dk
Cotechino e lenticchie
1h
Polpette al sugo
45 dk
Scaloppine ai funghi
40min
Filetto di maiale con verdure
1h
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Stufato di agnello
50min
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45 dk
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Funghi all'aglio
20 dk