Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva, + q.b. per oliare
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 1 ½ - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 4 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di pangrattato
- 400 g di carne trita di manzo
- 2 uova
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiaino di sale
-
50
g di Gruviera, a fette (2-3 mm)
of 50 g di Cheddar, a fette (2-3 mm) - 25 g di spinaci baby freschi
- 450 g di peperoni gialli, a pezzi (3-4 cm)
- 4 - 5 foglie di basilico fresche
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 400 g di pomodoro fresco, a pezzi (2-3 cm) - 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpettone di carne con ripieno di carciofi
2h 20 min.
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Ciambellone veloce allo yogurt
1h 40min
Polpettone di carne ai funghi
1h 5min
Gattò di patate
1h 30min
Polpette al sugo
45 Min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1 Std. 15 Min