![Seppie con i piselli Seppie con i piselli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5040DB69-B347-45DE-8371-82639E539E0C/Derivates/EA3682E8-E4FE-41E2-9DEB-70CA04CCAF75.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ di spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso, fresco o secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
of 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco, secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 200 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette al sugo
45 Min
Seppie con i piselli
35 min
Senape delicata
25 Min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Risotto alla parmigiana
30 min
Minestrone
45 Min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Purè di patate
45 Min