Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ di spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso, fresco o secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
of 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco, secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 200 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza
1h
Purè di patate
50min
Seppie con i piselli
35min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Purè di patate
45min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Pasta frolla
1h 50min
Polpette al sugo
45min
Piselli al prosciutto
20min
Vellutata di verdure
40min
Carciofi alla romana
50min
Vellutata di cavolfiore
50min