Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g di funghi porcini secchi
- 30 g di acqua
- 100 g di funghi portobello freschi, a pezzi
- 50 g di burro freddo, a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 120 g di vino bianco secco
- 200 g di brodo di pollo
- 125 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 25 g di farina tipo 00
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 3309 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 49 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1636 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35min
Salsa al prezzemolo
20 dk
Mini risotto allo zafferano con mousse di zucchine e pancetta in polvere
2h 15min
Risotto funghi e spinaci
55 min
Crema di funghi
20 dk
Salsa Choron
20 dk
Vin brûlé
20 dk
Salsa noisette
20 dk
Sformatini di uova e funghi
40min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 dk
Purè di patate all'aglio
50min