Salsa ai funghi e vino bianco
TM6

Salsa ai funghi e vino bianco

4.7 (44 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 12 g di funghi porcini secchi
  • 30 g di acqua
  • 100 g di funghi portobello freschi, a pezzi
  • 50 g di burro freddo, a pezzi
  • 60 g di scalogno a metà
  • 120 g di vino bianco secco
  • 200 g di brodo di pollo
  • 125 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
  • 25 g di farina tipo 00
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Voeding
per 600 g
Calorieën
3309 kJ / 789 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
62 g
Verzadigd vet
49 g
Vezels
10.3 g
Natrium
1636 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten