Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 115 g di calamari freschi con l'inchiostro
- 60 g di vino bianco
- 300 g di riso a chicco tondo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 720 g di brodo di pesce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1223 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto gamberi e carciofi
30 dk
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 dk
Riso calamari e piselli
40 dk
Risotto alla pescatora
35 dk
Fregola con le seppie
40 dk
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 dk
Riso con polpo
1h 10min
Risotto ai funghi porcini
35 dk
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Riso ai frutti di mare
1sa 40 dk
Risotto al nero di seppia
35 dk
Risotto al ragù bianco di mare
30 dk