Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 115 g di calamari freschi con l'inchiostro
- 60 g di vino bianco
- 300 g di riso a chicco tondo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 720 g di brodo di pesce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1223 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla pescatora
35 Min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 Min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35 Min
Risotto alle cozze
1 godz. 5 min
Riso con polpo
1h 10min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 Min
Marmitako di polpo
50 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto al nero di seppia
35 Min