Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 - 80 g di burro
- 500 - 1000 g di latte
- 40 - 80 g di farina tipo 00
- 1 - 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 - 4 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 6409 kJ / 1529 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 103 g
- Verzadigd vet
- 62 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1732 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Macedonia sottovuoto
2 Std.
Risotto ai funghi CucinaBarilla
20 Min
Risotto ai funghi
30 λεπτ.
Crostata fragole e ricotta (senza zucchero)
2 Std.
Cestini fragole, formaggio e pistacchi
30 λεπτ.
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15 Min
Cubo soffice di zucchine, limone e carruba con glassa al limone (di Mirko Ronzoni)
1ωρ. 10 λεπτ.
Torta bignè al cioccolato bianco
1ωρ.
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35min
Crostata alle ciliegie
2 Std.
Salsa ai funghi e vino bianco
30 λεπτ.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.