Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano, a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di cipolla dorata o bianca, in quarti
- 50 g di burro, a pezzi
- 300 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (preferibilmente la coscia o la spalla)
- 200 g di vino rosso corposo
- 1 chiodo di garofano
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 60 g di pangrattato
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- 2 uova medie
Pasta
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 20 - 25 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- brodo di carne (cappone o manzo)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1534.6 kJ / 366.8 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 387.5 mg
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù (Bimby Friend)
1hod.
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby®
2u.
Tortino al cioccolato con cuore fondente
50min
Tortine in vasetto
1hod.
Thepla di spinaci
1hod.
Risotto alla Parmigiana
40min
Crema di patate, lattuga e riso
Brak ocen
Bignè craquelin
2u.
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby®
7h
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Crema pasticcera sottovuoto
1hod.
Affogato alla banana
10 godz. 55 min