Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano, a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di cipolla dorata o bianca, in quarti
- 50 g di burro, a pezzi
- 300 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (preferibilmente la coscia o la spalla)
- 200 g di vino rosso corposo
- 1 chiodo di garofano
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 60 g di pangrattato
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- 2 uova medie
Pasta
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 20 - 25 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- brodo di carne (cappone o manzo)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1534.6 kJ / 366.8 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 387.5 mg
Alternatieve recepten
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
40min
Cheesecake alle fragole
4 Std. 30 Min
Panettone gastronomico farcito
7h 30 min
Barchette ripiene di insalata uova e tonno
40min
Ghiaccioli alla frutta arcobaleno
10h
Ghiaccioli al limone
8 Std. 10 Min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 Std. 30 Min
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30min
Panini arcobaleno
5h
Cetrioli sottaceto (TM6)
48h 20min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 min
Polpette di pollo e riso con pesto rosso
1h