Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
350
g di cavolfiore, le cimette a pezzi piccoli
of 350 g di broccoli, le cimette a pezzi piccoli - 320 g di pasta secca, tipo conchiglie
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccolo
- 20 olive nere, denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla zucca
35min
Purè di patate
45min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Spaghetti alla carbonara
35min
Parmigiana di melanzane
2u.
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Geen beoordelingen
Cornetti con carne macinata
30min
Spaghettini ai peperoni
50min
Pasta e piselli
35min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min