Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
350
g di cavolfiore, le cimette a pezzi piccoli
of 350 g di broccoli, le cimette a pezzi piccoli - 320 g di pasta secca, tipo conchiglie
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccolo
- 20 olive nere, denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di peperoni al vapore
40min
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50min
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Brak ocen
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1sa 30 dk
Pasta al tonno e melanzane
30 dk
Linguine alla carbonara di zucchine
Brak ocen
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 dk
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 dk
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Purea di patate
45 dk