Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
350
g di cavolfiore, le cimette a pezzi piccoli
of 350 g di broccoli, le cimette a pezzi piccoli - 320 g di pasta secca, tipo conchiglie
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccolo
- 20 olive nere, denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zucca e pancetta
25 min
Parmigiana di melanzane
2 godz.
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Riso al pomodoro one-pot
30 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Pasta e piselli
35 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen