Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
4
carciofi puliti, a fettine ed immersi in una ciotola con acqua e limone
of 450 g di carciofi surgelati a fettine - 50 g di piselli freschi o surgelati
- 100 - 150 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté di olive
10 Min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 Min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Tiramisù
5h 40min
Lasagne al forno
2u. 30min
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h