Apparaten en Accessoires
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optioneel)1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
911 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1820 kJ /
435 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
15.8 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
62.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Pastasalade met groenten
1u.
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Kokos Dahl
25min