Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (optional)
- 150 g hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)
- 3 tbsp mixed herbs de Provence
- 2 garlic cloves
- 150 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 50 g olive oil
- 800 g tomatoes, canned
- 1 tbsp tomato purée (concentrated)
- 15 g fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches sugar
- 2 pinches ground black pepper
- 1 heaped tbsp vegetable broth powder
- 100 g lukewarm water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887.2 kJ / 451.1 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 385.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Mushroom Taco Filling
35min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2u. 5min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Vegan Aubergine Rolls
11h 15 min
Vegan coffee smoothie
10min
Chili non Carne
1h
Potato Curry Soup
35min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min