Apparaten en Accessoires
Veganer Kirschen-Cheesecake
Voorbereiding 10min
Totaal 5u.
8 Portionen
Ingrediënten
-
Cashewkerne, ungeröstet200 g
-
Mandeln blanchiert150 g
-
Datteln, entsteint in Stücken125 g
-
Kokosöl60 g
-
Kokosmilch Vollfett130 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst25 g
-
Agavendicksaft70 g
-
natürlicher Vanilleextrakt1 EL
-
Kirschen entsteint100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
15 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
1793 kJ /
429 kcal
Vetten
32 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
32 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Clean Eating
11 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Veganer New York Cheesecake mit Beerentopping
25 Std. 15 Min
No Bake Heidelbeer Cheesecake
5 Std. 30 Min
Schoko-Chia-Pudding (kalt gerührt)
20 Min
Schokoladeneis (vegan)
9 Std. 30 Min
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6 Std. 20 Min
Mandelbutter-Cups
1 Std. 10 Min
Avocado-Schoko-Creme
5 Min
Salattacos mit Linsenfülle und Tofudip
4 Std. 50 Min
Aquafaba Pavlova
2 Std. 35 Min
Vegane Karottentorte mit Manner Original Neapolitaner Schnitten
4 Std. 45 Min
Veganes Schokoladenmousse
30 Min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5 Std.