Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1 - 2
TL Rapsöl
of 1 - 2 TL Kokosöl - 300 g Weizenmehl, universal
- 120 g vegane Margarine (z.B. Alsana oder Flora plant), in Stücken
- 175 g Feinkristallzucker
- 1060 g Pflanzendrink
-
300
g Marillenmarmelade
of 300 g Orangenmarmelade - 20 g Haferflocken
- 80 g Milchreis
- 60 g Polenta, fein
- 2 Packungen Vanillepuddingpulver (für je 0,5 l)
- 1 Prise Kurkuma, gemahlen
- 4 EL Mandelstifte
- 1 - 2 TL Vanillezucker
- 1 - 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 32 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganer Feta
12h 10min
Kürbisbuchteln mit Kimchi
2h 10 min
Tofu-Eintopf
30 min
No Bake Heidelbeer Cheesecake
5 godz. 30 min
Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
1h 10min
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1h 10min
Veganer Kirschen-Cheesecake
5h
Brownie-Bohnen-Tarte (glutenfrei)
13h 45 min
Mapo-Tofu
20min
Soja-Gulasch mit Knödeln
1h 25 min
Veganes Käsefondue
30 min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8h 45min